Как се доставят поръчките ?

MyKid.bg доставя стоките, поръчани от Вас с куриерски фирми Спиди, Еконт Експрес и ИнТайм. Поръчката Ви може да бъде доставена до всяка точка в България в офис на куриерската фирма, който е най-удобен за Вас или на точен адрес.

Каква е цената за доставка ?

  • За поръчка над 100 лв. и тегло до 10 кг. (ако размерите на стоката не предполагат обемно тегло) заплащате само стойността на поръчката. Цената за куриер е за наша сметка (виж точка 3). Ако сумата на даден продукт не е достатъчна за безплатна доставка можете да комбинирате няколко продукта от различни групи до достигане на необходимата сума.
  • За поръчка под 100 лв. заплащате стойността на поръчката + цена за доставка според тарифите на куриерски фирми Спиди, Еконт и ИнТайм (около 5 лв. за поръчка на един продукт, но точната сума зависи от теглото, за което Ви информираме допълнително). При поръчка ще бъдете информирани за точнта стойност на куриерската услуга според избрания куриер и вид на услугата (до адрес или офис).
  • При поръчки на продукти на изплащане или продукти с тегло над 10 кг. или обемно тегло (по-тежки продукти от типа на детски легла, акумулаторни коли, батути, комбинирани детски колички и т.н.) доставката е споделена или изцяло за Ваша сметка, като ние Ви информираме допълнително за стойността, която ще дължите при потвърждаване на поръчката. При някой от тези стоки се налага да бъдат тарифирани от куриерските фирми на обемно тегло поради големите им размери, което завишава стойността на услугата. Всичко това ще бъде изкоментирано с Вас веднага след поръчката за да се избере най-изгодният вариант.
  • При доставка до точен адрес в малки населени места също важи правилото за споделена доставка, като при потвърждаване на поръчката ние информираме за сумата, която се споделя.

Какъв е срокът за обработка и доставка на поръчките?

Поръчките, направени до 12:00 часа се обработват на същия ден като най-често пристигат на следващия ден или в рамките на 2 работни дни от 10:00 часа в офис на куриера или до 18:00 часа на точен адрес. Поръчките, направени след 12:00 часа се обработват на следващия работен ден. Всички поръчки направени събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.